Sluta rök, börja shoppa!

När någon säger till oss att det är farligt att röka så gör det en oftast bara än mer sugen på att stoppa en pinne i munnen. För, att sluta röka handlar om att du måste vilja det själv. Och när du väl har tagit mod och kraft och verkligen inser att det är farligt, dum, snuskigt och ofräscht att röka så kommer du bli lite lättare på fötterna och inse hur mycket pengar du kommer kunna spara undan. Och, även om många säger att den första perioden är den jobbigaste, så är det inte svårare än så att bara vända på det och säga att just den första tiden är den enklaste och roligaste därför det är då som du får unna dig just vad du vill med gott samvete. Och det är aldrig något fel. Och om det är så att du är förälder sp kan det vara av intresse att veta att om du slutar att röka så kommer det resultera i att det blir svårare för ditt barn att röka.

Shoppa, shoppa och shoppa

Är du en person som kanske inte riktigt unna dig saker till som tätt, eller känner att du ändå måste spara slantarna. Så gäller det att tänka om. Ett bra tips för dig är då att börja shoppa online, då det skapar en helt annan känsla av tillfredställelse och sedan den där längtan av att gå några dagar och vänta på att plaggen ska komma hem. Surfa in på Stylepit för att se om det börjar vattnas i munnen och shoppingnerven börjar dunka. Och ibland kan det krävas att du lägger ner ett plagg i varukorgen för att komma in i den rätta känslan. Om det är så att du vill shoppa men inte riktigt vet vad du ska unna dig så kommer här en lista på vad som kan vara kul att unna sig.

  • Bjud dig själv på lite massage eller en skön spadag
  • Shoppa något riktigt dyrt så du verkligen känner att du unnat dig ett plagg och får en härlig känsla när du har det på dig
  • Gör en osjälvisk handling och skänk bort en summa pengar. Räkna ut hur mycket pengar du lägger ner på cigaretter under en månad och ge bort den summan.
Scroll to top