Man på spinningpass

Nytt år, nya tag

Att komma igång är ett ständigt återkommande ämne när det handlar om träning och hälsa. För det är svårt att ta sig i kragen och ge sig ut på den där joggingrundan eller att gå  på det där spinningpasset.

Man på spinningpassNågonting är det som står i vägen allt oftare, och soffan blir allt för skön att stanna i. Träningen uteblir, medan man med ångest känner sig allt mer obekväm i sin kropp och helt enkelt inte mår fysiskt bra. Det är svårt, att komma igång – och det är förståeligt att det är många som misslyckas med att börja sitt nya liv. Däremot får man inte ge upp, utan det gäller att fortsätta försöka få träningen till en rutin, för träning är viktigt för att våra kroppar ska må bra.

Snart kommer det nya året att börja. 2013 har gjort sitt, och 2014 kommer med alla möjligheter till en nystart. Så hur ska du göra för att komma igång? För det första kan det vara smart att se tillbaka på det gångna året. Hur gick det med dina försök till träna? Bra? Kanske gick det delvis bra? Om så, när gick det bra – och varför var det lättare då? Försök summera och analysera vad som varit, utan att må dåligt över eventuella misslyckanden. Detta kommer göra det lättare för dig att planera nästkommande år, och att sätta upp nya mål. I en text från tidigare i år skrev vi punkter som kunde underlätta för när en ska komma igång med sin träning, läs gärna den här om du saknar inspiration.


Kolla gärna in den här inspirerande tränings videon för tjejer också!

Scroll to top