När rynkorna får oss att må dåligt

Det finns flera anledningar till varför vi får rynkor, men det har oftast samma effekt på kvinnor och det är att de mår i regel dåligt av det. Kvinnor anser ofta att rynkor är ett tecken på att ungdomen är förbi och sörjer ofta den förgångna tiden, medan vissa välkomnar rynkorna som ett tecken på att det levt. Rynkor kan komma till på olika vis och av yttre element, så vill man förebygga uppkomsten av rynkor så bör man undvika vissa saker:

  • Solen, hur sorgligt det än är så påverkar solen oss på flera negativa sätt, ett av dessa är att vi får rynkor om vi solar för mycket.
  • Rökning är en avgörande faktor för att få rynkor, ett tecken på att rökning försämrar ens hy är genom att applicera läppstift och det rinner ut.
  • Osunt levande, men för mycket skräpmat och ingen motion gör att du åldras i förtid.
  • Stress, att leva i stress kan göra att du utvecklar svarta ringar och kråkfötter runt ögonen.
  • Torr hy, håll huden återfuktad, forskning har visat att torr hy ger rynkor.

Faktum är att flera kvinnor idag använder botox till att ta bort rynkorna. Botox är ett medel som slappnar av musklerna i ansiktet och slätar ut rynkorna. Medlet injiceras med en spruta direkt i muskeln under huden och man kan se resultat inom ett par dagar redan. Områden som behandlas är runt ögon och i pannan där rynkorna syns som mest. För att få en botoxbehandling vänd er till http://www.drtore.com/azzalure-botox-vistabel-behandling-i-växjö som är experter på området.

Scroll to top